• Reduced price

Sapun iz Svete zemlje sa medicinskim biljem

Šifra artikla: 1051
3.350 RSD

1.675 RSD
Ušteda: 50%
PDV je uključen

Koncentrisani sapun obogaćen mineralima Mrtvog mora, u kombinaciji sa blatom i medicinskim biljem poznatim po svojoj divnoj sposobnosti da poboljšava, obnavlja i hidrira kožu i da uspori njeno starenje. Prirodni minerali Mrtvog mora pomažu u... Više informacija

Koncentrisani sapun obogaćen mineralima Mrtvog mora, u kombinaciji sa blatom i medicinskim biljem poznatim po svojoj divnoj sposobnosti da poboljšava, obnavlja i hidrira kožu i da uspori njeno starenje. Prirodni minerali Mrtvog mora pomažu u uklanjanju mrtvih ćelija kože i umiruju crvenu, nadraženu i suvu kožu. Jedinstveno medicinsko bilje hidrira i umiruje kožu. Sapun temeljno čisti kožu i omogućava prodiranje minerala i ulja u duboki epidermis, na taj način vraća koži vlažnost, svežinu i elastičnost.

Uputstvo za upotrebu: navlažite telo, temeljno umasirajte sapun u kožu, ostavite ga da stoji dva minuta, a zatim isperite dobro. Preporučeno je za svakodnevnu upotrebu do dostizanja poboljšanja. Da biste kompletirali tretman, koristite kremu za telo i hidratantnu kremu „Shemen Amour“.

Mere opreza: Samo za spoljašnju upotrebu. Izbegavati kontakt sa očima. U slučaju kontakta dobro isprati čistom vodom. Proizvod može da se koristi samo u svrhu za koju je predviđen i u skladu sa uputstvom za upotrebu. Ne gutati. Držati van domašaja dece.

  • Bez SLS-a i parabena

Sastojci: Sodium Palmate, Sodium Palm Karnelate, Water, Sodium Chloride, Glycerine, Tetrasodium Etidronate, Tetrasodium EDTA, Water, Maris Limus, Maris Sal, Hamamelis Virginiana Water, Olive (Olea Europaea) Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil.

Specifikacija

Zapremina
200 ml