Mrtvo%20more%20u%20vasoj%20kuci.jpg Mrtvo more, najniža tačka na svetu, poznata po izuzetnim lekovitim svojstvima, zbog čega ljudi širom sveta putuju na Mrtvo more radi oporavka, spa tretmana, kozmetičkih tretmana i odmora.

Mnoge kozmetičke kompanije uspevaju da otkriju izuzetne sastojke koji su sakriveni u mineralima, solima i blatu, ali samo je nekoliko njih uspelo da reši tajnu sastojaka koja pruža najbolje koži.

Shemen Amour, brend kvalitetnih proizvoda Mrtvog mora koji se najprodavanijih širom sveta, pruža vam najbolja lekovita i kozmetička svojstva Mrtvog mora, u vašoj kući.

Svi naši proizvodi razvijeni su po vašim potrebama, posle dugog istraživanja i testiranja. Kombinacija darova prirode i napredne tehnologije

Slani proizvodi i slatka cena

Mi u kompaniji Shemen Amour verujemo u 3 principa: kvalitetan proizvod, vrhunska usluga i dobra cena.

Naš cilj: da u vaš dom donesemo efekte Mrtvog mora.

Krema za lice je posebna kombinacija minerala Mrtvog mora i ekstrakata voća. 27 minerala se odmah upijaju u vašu kožu lica. Vaše lice dobija najbolje!

  • Mnogi tinejdžeri imaju problema sa aknama, a naročito u periodu u kojem im je izgled veoma bitan. Pogrešno lečenje u tom uzrastu može da ostavi ožiljke zauvek. Shemen Amomur im preporučuje čvrste sapune: sapun za akne, sapun sa crnim blatom. To su specijalizovani sapuni koji isušuju akne i sprečavaju njihovo formiranje.
  • Celulit? Ne više. Sapun protiv celulita radi za vas. Koristite ga na problematičnim mestima i otkrijte dobre rezultate. A otkrićemo vam i malu tajnu: u laboratoriji smo zauzeti razvijanjem kreme protiv celulita... Budite strpljivi… 
  • Stopalo ne mora da izgleda loše. Kraj sušenju, pucanju i gruboj koži doći će ako koristite kremu za stopala. Za najbolje rezultate koristite kremu za stopala sa crnim blatom. Ona dodatno ima blato koje ima odličan efekat na kožu.
  • Vašem licu je potrebna poseta kozmetičaru, ali nemate vremena za to. Naši proizvodi imaju efekat kozmetičkog tretmana. Blagi piling za lice, maska za tretma, anti-age piling maska – pružite svom licu duboki kozmetički tretman koji uključuje čišćenje pora, uklanjanje mrtvih ćelija kože, obnavljanje i osvežavanje kože i stimulisanje protoka krvi.
  • Za gubitak kose postoji odgovor: šampon sa crnim blatom za jače korene kose. Saznajte više...
  • Za suvu kosu ima odgovor: Hidratacija i sjaj sa arganovim uljem. Saznajte više…

Kada je u pitanju vaša koža, ne prihvatajte bilo šta! Shemen Amour telu i licu pruža najbolje!