Lekovita%20svojstva%20Mrtvog%20mora-1.JPMrtvo more je od davnina poznato kao mesto zdravlja i lepote. Uticaj Mrtvog mora može da se vidi na brojna oboljenja: kožna oboljenja, reumatska oboljenja, srčane bolesti, plućne bolesti i hronična očna oboljenja. Istraživanja otkrivaju da je uticaj Mrtvog mora veoma sličan uticaju lekova na oboljenja. Nedavno je otkriveno da so i blato sprečavaju starenje kože. Uskoro će se pojaviti mnoga nova otkrića o lekovitim svojstvima Mrtvog mora.

Prirodni tretman koji je u Mrtvom moru je bezbedan za svaki uzrast i skoro da nema nikakva neželjena dejstva.

U poslednjih 50 godina, na Mrtvom moru su razvijeni centri za lečenje. Univerzitet Ben Gorion je finansirao brojna istraživanja tamo. Klima na Mrtvom moru je posebna. Ne postoji mesto na svetu slično tom!

Voda Mrtvog mora

Voda Mrtvog mora ima poseban sastav i visoku koncentraciju soli i minerala. Ima 27 vrsta minerala, kao što su: magnezijum, kalcijum, natrijum, fosfor, brom, hlorid itd. Neke od soli prodiru u ljudsku kožu. To potpomaže dejstvo klimatoterapije u toj oblasti.

 

Crno blato

Istraživanja pokazuju da je crno blato dobro za olakšavanje bolova. Blato umanjuje bolove u zglobovima, mišićima i ima antibakterijska svojstva.

Klima

Vazduh je bogat mineralima: magnezijumom, bromom. Klima je topla i suva. Temperatura je visoka tokom cele godine.

Klimatska soba Mrtvog mora

Ideja takve sobe je da u sobi na bilo kojem mestu stvori posebnu klimu Mrtvog mora u maju. U toj sobi možete da imate iste elemente koji postoje na Mrtvom moru: temperaturu, vlažnost, jone soli u vazduhu, infracrveno zračenje, zvukove vetra i mora. 31 element okruženja Mrtvog mora. Lekovita svojstva se povećavaju zagrevanjem sobe. Svaka poseta te sobe povećava broj krvnih sudova u telu. To ojačava imuni sistem i sprečava starenje tela. Ovaj tretman ne leči, ali donosi veliko olakšanje u trajanju od nekoliko meseci.

Kako koristiti klimatsku sobu?

U kupatilu naprskajte vodu Mrtvog mora na telo. Nanesite rastvor blata (koncentracija soli i blata su 10% koncentracije Mrtvog mora). Sedite u sobi između 25-40 minuta. Udišite vazduh pun jona i minerala i uživajte u klasičnoj muzici. Zatim se istuširajte, obucite i idite u sobu za opuštanje da biste popili čaj.

Zamislite da dobijete kompletan kozmetički tretman bez napuštanja kuće, bez putovanja bilo gde, a da vidite spektakularne rezultate na koži lica i tela i da doživite opšte osećanje zdravlja i odmora.

Kvalitetni kozmetički proizvodi kompanije Shemen Amour vam to sve omogućavaju lako, brzo i po najboljoj ceni.

Mrtvo more – u vašoj kući!