Naručivanje

Shemen Amour proizvode možete da naručite na dva načina :

  • Putem naše online prodavnice, izaberite proizvode koje želite i stavite ih u korpu, upišete vaše lične podatke i adresu za dostavu i kliknete na potvrdu porudžbine.
  • Poručivanje telefonom pozivom na brojeve 069 702 708 i 069 702 709, ostavite vaše lične podatke i adresu za dostavu i porudžba će biti realizovana.

Stanje artikala na online shopu je ažurno, ali ako se desi da proizvoda koji ste želeli nema, obavestićemo vas telefonom ili emailom i dogovorićemo se sa vama oko narednih koraka.

Da biste izvršili narudžbu u Shemen Amour online prodavnici, nije neophodno da kreirate nalog. Međutim, biće potrebno da unesete lične podatke, kako bismo mogli da vam isporučimo proizvode. Da biste uštedeli vreme prilikom naručivanja, savetujemo vam da napravite nalog – na taj način nećete opet ukucavati iste podatke.

Isporuka

isporuka se vrši kurirskom službom. pošiljka će vam biti doneta na kućnu adresu ili neku drugu adresu koju ste naveli kao adresu isporuke.

Isporuka robe je najkasnije 5 dana po poručivanju. Iako je stanje proizvoda na online prodavnici ažurno, ukoliko se ipak desi da proizvode više nemamo na lageru, obavestićemo vas o stanju i mogućnostima zamene ili povraćaja novca.

U slučaju da iz nekog razloga ne možemo da isporučimo robu, kontaktiraćemo vas telefonom ili putem emaila.

Plaćanje

U Shemen Amour online prodavnici postoje dva načina plaćanja: plaćanje pouzećem ili uplatnicom. 

Plaćanje pouzećem (gotovinom) se obavlja po prijemu pošiljke na kućnu adresu (ili neku drugu adresu isporuke koju ste naveli prilikom kupovine).

Cena isporuke za sve porudžbine preko 2.000,00 RSD je besplatna! Za porudžbine ispod 2.000,00 RSD isporuka se naplaćuje 180,00 RSD

Plaćanje uplatnicom ili nalogom za prenos - na ovaj način uplaćujete iznos kupovine direktno na naš račun u banci. Kada prilikom kupovine označite plaćanje uplatnicom/nalogom poslaćemo vam na email predračun sa svim potrebnim podacima za uplatu. Uplatu možete da izvršite ako odete u najbližu banku, poštu ili elektronski putem vašeg e-banking servisa.