NAJČEŠĆA PITANJA

• Koji su načini plaćanja robe?

Robu možete platiti gotovinski pouzećem, uplatnicom u banci ili pošti. Ukoliko plaćate uplatnicom, rok za uplatu je 3 radna dana. Robu ćemo Vam poslati nakon evidentirane uplate.

• Kupovinu obavljam za sopstvenu firmu. Da li mogu da platim sa računa firme?

Možete platiti sa računa firme. Potrebno je da u okviru načina plaćanja odaberete opciju plaćanje putem uplatnice.

• Greškom sam naručio proizvod. Da li mogu da otkažem porudžbinu?

Možete, ali je potrebno da to uradite u roku od 30 minuta nakon poslate porudžbine. Porudžbinu možete otkazati telefonski pozivom na brojeve telefona 069 702 708 i 069 702 709 ili slanjem e-maila na info@amour.rs

• Šta se dešava ako roba koju dobijem bude oštećena? Da li je mogu zameniti i na koji način?

Postoji mogućnost zamene oštećene robe, a način i uslovi pod kojima to možete uraditi su opisani OVDE.

• Da li je moguća isporuka van Srbije?

U ovom trenutku ne postoji mogućnost isporuke robe van teritorije Srbije.

• Kako da znam da sam sigurno poručio?

Ukoliko ste nakon poručivanja primili e-mail od nas sa potvrdom porudžbine i ukoliko Vas je kontaktirao nas prodavac, budite sigurni da je vaša porudžbina evidentirana.

• Zaboravio sam lozinku za pristup svom nalogu. Šta da radim?

Potrebno je da kliknete na dugme Prijava/registracija, a zatim na link Zaboravljena šifra, nakon čega će biti potrebno da unesete Vaš e-mail na koji ćemo vam poslati link za resetovanje lozinke.

• Koji su rokovi isporuke?

Nakon što ste potvrdili porudžbinu, u najkraćem roku kontaktiraće Vas naš prodavac telefonom, radi potvrde porudžbine i vaših podataka. Period tokom kojeg će Vas naš prodavac kontaktirati je najčešće 2-3 radna dana. Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, prodavac će Vas kontaktirati početkom naredne nedelje.

Od tog trenutka rok isporuke je maksimalno 5 radnih dana u slučaju plaćanja robe pouzećem. Za porudžbine čije plaćanje se vrši uplatom u banci ili pošti, rok za uplatu je 3 radna dana od dana potvrde porudžbine, a rok isporuke je 5 radnih dana od evidentiranja uplate. Uobičajeno vreme za isporuku je 2 dana.